Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. jul 2020.

Po predlogu Komisije za izbor godišnjih i posebnih programa iz oblasti sporta, danas su, na već odobrenih 4,9 miliona dinara za ove namene, odobrena dodatna četiri miliona dinara iz tekuće budžetske rezerve

Ove godine za dotacije sportskim organizacijama ili udruženjima u gradskom budžetu planirano je 56 miliona dinara i taj novac raspodeljen je u februaru sportskim klubovima, udruženjima i organizacijama, u skladu sa procedurama koje sprovela Komisija za izbor godišnjih i posebnih programa iz oblasti sporta. U maju je Gradsko veće odobrilo 4,9 miliona dinara za finansiranje posebnih programa u oblasti sporta, a po predlogu Komisije za izbor godišnjih i posebnih programa iz oblasti sporta danas – još dodatnih četiri miliona dinara iz tekuće budžetske rezerve.

- Predvideli smo angažman iz tekuće rezerve za sportska dešavanja. To ćemo uzeti sa rezervom, pošto ne znamo kakav je period pred nama i da li će sportskih dešavanja uopšte biti. Međutim, ako nas stvarnost demantuje, zbog dešavanja sa virusom, ako bude potrebe da se ta sredstva opredele u neke druge namene koje su korisnije i bitnije u ovoj situaciji, naravno da ćemo obustaviti ovo rešenje i utrošiti sredstva za neke druge namene - obrazložio je posle sednice Gradskog veča zamenik gradonačelnika Kraljeva Vukman Rakoćević.

Gradski većnici danas su odbacili žalbu izjavljenu na Odluku o dodeli studentskih stipendija. Kako je pojasnio Rakočević, žalba zbog koje 50 najboljih studenata grada Kraljeva nije moglo da dobije stipendije odbijena je kao neosnovana. Nakon odbijanja ove žalbe, u narednom periodu studentima će početi isplata studentskih stipendija.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments