Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

19. oktobar 2020.

Pre mesec dana su Mladenovčani u Kraljevu, zajedno sa domaćinima iz Kraljevskih kruna, popravili ogradu oko vrtića “Mladost”, a sada su Kraljevčani, kao gosti – u Mladenovcu bili deo nove humane akcije

Programa „TEAMWORK TROPHY“ nastavljen je u Mladenovcu u subotu 17.oktobra.  Kadeti Mladenovac Forestlanders su trijumfovali u tekl fudbalu, dok su pioniri tima Kraljevo Royal Crowns pobedili domaćine u flag fudbalu. Ujedno mladi sportisti oba kluba su u dogovoru sa predstavnicima OŠ „Momčilo Živoinović“ uredile deo dvorišta ove mladenovačke škole.

Igrači oba kluba za potrebe sekcije iz biologije posadili su lekovite i aromatične biljke karakteristične za područje centralne Šumadije. Deca OŠ „Momčilo Živoinović“ nastaviće da se brinu o biljkama i upoznaju njihova lekovita svojstva kao i načine prime. Podsetimo, pre mesec dana su Mladenovčani u Kraljevu, zajedno sa domaćinima iz Kraljevskih kruna, popravili ogradu oko vrtića “Mladost”. “Teamwork Trophy” program je pokrenut od strana ova dva kluba američkog fudbala, Kraljevo Royal Crowns i Mladenovac Forestlanders i podrazumeva da pored odigravanja utakmica postoji i društveno odgovoran aspekat. Tako pomažu lokalnim zajednicama, a ujedno grade i osnažuju timski duh u timovima i filantropiju i humanost kod dece i mladih.

Nastavak sportskog dela programa bio je na mestu karakerističnom za sportske klubove, na fudbalskom terenu u naselju Drapšin u Mladenovcu. Odigrane su utakmice između klubova organizatora u dve selekcije. Utakmica između kadeta odigrana je uz slabu kišu, ekipa Mladenovca potvrdila je trenutno bolju formu i pobedila ekipu Kraljeva drugi put zaredom. Rezultat meča bio je 26:0. U domaćem pobedničkom timu se istakao igrač napada Kosta Miletić, dok je kod gostiju najbolji igrač bio defanzivac Luka Đurić.

U sklopu zvaničnog turnira Pionirske Lige Srbije u flegu, ekipe Mladenovca i Kraljeva su odigrale svoj meč. Tu je Kraljevo iskazalo svu svoju dominaciju koju godinama grade u pionirskom fleg program i tim je uzvratio pobedom nad Mladenovčanima rezultatom 28:6.

Kraljevske krune su u flegu pobedile i ekipu Vukova iz Beograda sa još većom razlikom 36:0, dok su domaćini izgubili od Beograđana rezultatom 40:6. Kao najbolji fleg igrač među Kraljevčanima se istakao Mihailo Đokić, a u timu Mladenovca Anja Mišić.

Priređivanjem ovog sportskog dana KAF Mladenovac Forestlanders bio je domaći celodnevnog dešavanja u američkom fudbalu koji, nažalost, zbog epidemiološke situacije – publika nije mogla da prati. Ujedno “Šumadinci” su organizovali i zajedničku društveno odgovornu akciju klubova iz Mladenovca i Kraljeva iskazanu kroz uređenje OŠ „Momčilo Živoinović“ i time nastavili sa prožimanjem sporta i dobrotvornog rada.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments